Суспільство

Запіканка з картоплею та курячою грудкою: рецепт

Найсмачніша ситна страва для вечері без особливих витрат і турбот.

ІНГРЕДІЄНТИ (4 порції)

  • картопля – 3 шт.;
  • куряче філе – 300 г;
  • вершки 20% – 200 мл;
  • сіль, перець – за смаком;
  • олія для смаження – 2 ст. л.;
  • сир твердий – 50 г.

ГОТУЄМО

  1. Куряче філе та картоплю слід нарізати тонкими скибочками. Окремо обсмажити на невеликій кількості олії.
  2. Скласти в сковороду обсмажені філе та картоплю, додати сіль, перець, інші приправи за смаком.
  3. Залити гарячими вершками, перемішати та довести до кипіння.
  4. Духовку розігріти до 180–190°. Перекласти зі сковороди філе з картоплею у форму для запікання. Посипати тертим сиром. Запікати 20 хвилин до рум’яної скоринки.


Back to top button