Канал Д1Кушать поданоСмачного

Смачного! Суп «Огіречник», «Мусака» та салат «Хемінгуей»

Суп “Огіречник”:

Кістки для бульйону — 0,5 кг; Картопля — 300 гр; Морква — 100 гр;Цибуля — 100 гр; Огірки солоні — 150 гр ; Борошно — 50 гр;Жир — 100 гр ; Розсіл — 300 гр; Зелень подрібнена — 50 гр;Сіль, перець за смаком

«МУСАКА»:

Фарш яловичий або змішаний — 500 гр; Баклажани — 500 гр; Помідори — 4 шт; Сир твердий — 100гр; Жовтки — 2 шт; Цибуля — 1 шт; Борошно — 3 ст. ложки ;

Салат “ХЕМІНГУЕЙ”:

Картопля відварена — 4 шт ;Помідори чері — 12 шт або 4 звичайні поміори; Огірок — 1 шт ;Цибуля червона — 1 шт; Каперси — 1 жменя; Оливки чорні — 12 штук; Сіль, орегано, базилік Оливкова або гарбузова олія



Back to top button