Канал Д1Кушать поданоСмачногоСуспільство

Смачного! “Щука фарширована”

Щука – 1.5-2 кг Булка – 400 гр Молоко – 1 склянка Цибуля – 300 гр Буряк – 1 кг Морква – 0.5 кг Вершки – 100 гр Крупа манна – 5 ст. л Крохмаль -1.5 ст. л Сода – 2 чай. л Мускатний горіх – 1 чай. л Перець чорний мелений – 3 чай. л Коньяк – 70 гр Яйця – 4 шт Олія – 70 гр Для бульйону: Риб’ячий дріб’язок з кістками – до 1 кг Луска(за можливості) – 200-400 гр Цибуля – 2 шт Морква – 1 шт Коріння селери, петрушки, пастернаку(за можливістю) – 200-400 гр Лушпиння цибулі – 200 гр

 



Back to top button