Канал Д1Кушать поданоСмачногоСуспільство

Смачного! Гороховий суп з реберцями і вим’я з яблуками та рисом

«Гороховий суп з реберцями»

Копченості (реберця) — 400 г

Горох — 250 г (велика склянка)

Ріпчаста цибуля — 2 шт

Морква — 1 шт

Картопля — 3 шт

Корінь петрушки (або селери — невеликий) — 1 шт

Кріп — 0,5 пучка

Петрушка — 0,5 пучка

Лавровий лист — 2 шт

Рослинна олія — 75 мл

Молотий чорний перець та сіль за смаком «Вим’я з яблуками та рисом»

Склад (на 5-6 персон): Вим’я яловиче -1 кг Рис -1,5 склянки Бульон — 4,5 склянки Яблука (великі) — 3 шт Вершкове масло — 2 ст ложки Цукор — 1 ч. ложка Сіль, Молотий чорний перець за смаком



Back to top button