Канал Д1Кушать поданоСмачногоСуспільство

Смачного! Гороховий суп з реберцями і вим’я з яблуками та рисом

“Гороховий суп з реберцями”

Копченості (реберця) – 400 г

Горох – 250 г (велика склянка)

Ріпчаста цибуля – 2 шт

Морква – 1 шт

Картопля – 3 шт

Корінь петрушки (або селери – невеликий) – 1 шт

Кріп – 0,5 пучка

Петрушка – 0,5 пучка

Лавровий лист – 2 шт

Рослинна олія – 75 мл

Молотий чорний перець та сіль за смаком “Вим’я з яблуками та рисом”

Склад (на 5-6 персон): Вим’я яловиче -1 кг Рис -1,5 склянки Бульон – 4,5 склянки Яблука (великі) – 3 шт Вершкове масло – 2 ст ложки Цукор – 1 ч. ложка Сіль, Молотий чорний перець за смаком



Back to top button