Канал Д1Кушать поданоСмачногоСуспільство
Смачного! Гороховий суп з реберцями і вим’я з яблуками та рисом
«Гороховий суп з реберцями»
Копченості (реберця) — 400 г
Горох — 250 г (велика склянка)
Ріпчаста цибуля — 2 шт
Морква — 1 шт
Картопля — 3 шт
Корінь петрушки (або селери — невеликий) — 1 шт
Кріп — 0,5 пучка
Петрушка — 0,5 пучка
Лавровий лист — 2 шт
Рослинна олія — 75 мл
Молотий чорний перець та сіль за смаком «Вим’я з яблуками та рисом»
Склад (на 5-6 персон): Вим’я яловиче -1 кг Рис -1,5 склянки Бульон — 4,5 склянки Яблука (великі) — 3 шт Вершкове масло — 2 ст ложки Цукор — 1 ч. ложка Сіль, Молотий чорний перець за смаком