Канал Д1Кушать поданоСмачногоСуспільство
Смачного! Гороховий суп з реберцями і вим’я з яблуками та рисом
“Гороховий суп з реберцями”
Копченості (реберця) – 400 г
Горох – 250 г (велика склянка)
Ріпчаста цибуля – 2 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 3 шт
Корінь петрушки (або селери – невеликий) – 1 шт
Кріп – 0,5 пучка
Петрушка – 0,5 пучка
Лавровий лист – 2 шт
Рослинна олія – 75 мл
Молотий чорний перець та сіль за смаком “Вим’я з яблуками та рисом”
Склад (на 5-6 персон): Вим’я яловиче -1 кг Рис -1,5 склянки Бульон – 4,5 склянки Яблука (великі) – 3 шт Вершкове масло – 2 ст ложки Цукор – 1 ч. ложка Сіль, Молотий чорний перець за смаком