Суспільство
Салат з копченою грудкою та корейською морквою: рецепт
Салат із копченою курячою грудкою та корейською морквою готується швидко та просто, а виглядає ефектно. Щоденний варіант можна приготувати ще швидше, просто перемішавши інгредієнти. Копчену курку легко замінити вареною.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Копчена курка — 200 г
- Кукурудза консервована — 200 г
- Яйця — 3 шт
- Корейська морква — 150 г
- Твердий сир — 50 г
- Майонез — 70 г
ГОТУЄМО
- Яйця заздалегідь відваріть у киплячій воді протягом 7-9 хвилин. Потім гарячу воду з них злийте та остудіть яйця в холодній воді. Баночку з кукурудзою відкрийте і злийте рідину.
- Копчену курячу грудку наріжте дрібними кубиками.
- Салат викладатимемо шарами в кільце. Викладіть нарізану копчену курку першим шаром і трохи притисніть, щоб шар був щільнішим. Змастіть курочку невеликою кількістю майонезу.
- Корейську моркву наріжте трохи дрібніше, ніж вона є. Дрібними шматочками вона гармонійніше виглядатиме в салаті.
- Третім шаром викладіть сир, натертий на середній чи дрібній тертці. Його також промажте майонезом.
- Відварені яйця очистіть від шкаралупи, натріть на тертці і викладіть поверх сирного шару в кільце. І ще трохи майонезу.
- Верхнім шаром викладіть консервовану кукурудзу. Трохи притисніть всі шари, щоб салат був щільнішим і не розвалився. Зніміть із салату кільце. Смачний салат із копченою курочкою та корейською морквою готовий.