Суспільство
Неймовірно ніжне печиво: рецепт
Давно не отримували задоволення від ласощів? Ми вам допоможемо!
ІНГРЕДІЄНТИ
• масло вершкове – 125 г;
• яйця – 2 шт.;
• цукор – 80 г;
• ванілін до смаку;
• розпушувач – 10 г;
• борошно, близько 350 г.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧІНКИ
• вершковий сир – 150 г;
• цукрова пудра до смаку;
• борошно – 1 ст.л;
• цедра лимону.
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром, ваніліном та яйцями, перетираємо масу віночком до однорідності.
- Борошно просіюємо разом із розпушувачем, додаємо до маси та вимішуємо м’яке тісто.
- Перед тим, як розкочувати тонкий пласт тіста, присипте стіл борошном. З пласту виріжте кружечки (можна стаканом або кружкою) та перенесіть ці кружечки на пергамент. Пергамент — на противень.
- М’який вершковий сир змішуємо з пудрою, мукою, цедрою, вимішуємо до однорідності.
- Викладаємо по ложці начинки на кружечки. Щоб прискорити процес — можете скористатися кондитерським пакетом. Защипуємо зверху.
- Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин, але все залежить від особливостей вашої духовки.
- Готове печиво, що охололо, можна обсипати цукровою пудрою.
КОРИСНІ ПОРАДИ
Смак печива дуже сильно залежить від борошна, адже начінки можна змінювати за смаком, а от основа залишається та й сама. Аби у вас все вийшло, скористайтеся порадами.
- Борошно обов’язково має зберігається у чистому сухому приміщенні, в якому немає зайвих запахів.
- Обов’язково потрібно враховувати терміни придатності, вказані виробником.
- Аби самостійно перевірити придатність борошна, змішайте разом воду і борошно в співвідношенні 1:1. Якщо колір борошна не змінився – перед вами якісний продукт. Прострочене борошно видасть себе сіруватим відтінком.