Суспільство

Неймовірно ніжне печиво: рецепт

Давно не отримували задоволення від ласощів? Ми вам допоможемо!

ІНГРЕДІЄНТИ

• масло вершкове – 125 г;
• яйця – 2 шт.;
• цукор – 80 г;
• ванілін до смаку;
• розпушувач – 10 г;
• борошно, близько 350 г.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАЧІНКИ

• вершковий сир – 150 г;
• цукрова пудра до смаку;
• борошно – 1 ст.л;
• цедра лимону.

  1. Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром, ваніліном та яйцями, перетираємо масу віночком до однорідності.
  2. Борошно просіюємо разом із розпушувачем, додаємо до маси та вимішуємо м’яке тісто.
  3. Перед тим, як розкочувати тонкий пласт тіста, присипте стіл борошном. З пласту виріжте кружечки (можна стаканом або кружкою) та перенесіть ці кружечки на пергамент. Пергамент — на противень.
  4. М’який вершковий сир змішуємо з пудрою, мукою, цедрою, вимішуємо до однорідності.
  5. Викладаємо по ложці начинки на кружечки. Щоб прискорити процес — можете скористатися кондитерським пакетом. Защипуємо зверху.
  6. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин, але все залежить від особливостей вашої духовки.
  7. Готове печиво, що охололо, можна обсипати цукровою пудрою.

КОРИСНІ ПОРАДИ

Смак печива дуже сильно залежить від борошна, адже начінки можна змінювати за смаком, а от основа залишається та й сама. Аби у вас все вийшло, скористайтеся порадами.

  • Борошно обов’язково має зберігається у чистому сухому приміщенні, в якому немає зайвих запахів.
  • Обов’язково потрібно враховувати терміни придатності, вказані виробником.
  • Аби самостійно перевірити придатність борошна, змішайте разом воду і борошно в співвідношенні 1:1. Якщо колір борошна не змінився – перед вами якісний продукт. Прострочене борошно видасть себе сіруватим відтінком.


Back to top button