Суспільство
Мариновані яйця за дві доби
Цікаве блюдо, що є ідеальною закускою та не вимагає титанічних зусиль для приготування.
Сьогодні зробимо літрову баночку маринованих яєць. На цей об’єм вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 10 варених та очищених яєць;
- 370 мл води;
- оцтова кислота 70%;
- 1 ч.л солі;
- 1 ч.л цукру;
- 1 ч.л перцю меленого;
- 1 ст.л спецій за смаком;
- 4 лаврові листи;
- 4 зубчики часнику;
- 1 цибуля.
ГОТУЄМО
- Закип’ятить воду з сіллю, цукром, перцем та спеціями.
- Візьміть банку на викладайте на дно лаврові листи та часник.
- Далі — в банку ряд яєць, зверху пару кілець цибулини і трохи домашньої петрушки, повторюйте шарування до гори.
- Коли вода зі спеціями закипіла, додайте 1 ст. оцтової кислоти 70%, заливайте все до банки з яйцями та закривайте кришкою.
- Через дві доби — смакуйте!