Суспільство

Мариновані яйця за дві доби

Цікаве блюдо, що є ідеальною закускою та не вимагає титанічних зусиль для приготування.

Сьогодні зробимо літрову баночку маринованих яєць. На цей об’єм вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 10 варених та очищених яєць;
  • 370 мл води;
  • оцтова кислота 70%;
  • 1 ч.л солі;
  • 1 ч.л цукру;
  • 1 ч.л перцю меленого;
  • 1 ст.л спецій за смаком;
  • 4 лаврові листи;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 цибуля.

ГОТУЄМО

  1. Закип’ятить воду з сіллю, цукром, перцем та спеціями.
  2. Візьміть банку на викладайте на дно лаврові листи та часник.
  3. Далі — в банку ряд яєць, зверху пару кілець цибулини і трохи домашньої петрушки, повторюйте шарування до гори.
  4. Коли вода зі спеціями закипіла, додайте 1 ст. оцтової кислоти 70%, заливайте все до банки з яйцями та закривайте кришкою.
  5. Через дві доби — смакуйте!


Back to top button