Суспільство

Манна каша з морквою: рецепт

Смак каші м’який та ніжний. Переважає яскравий, насичений, трохи солодкий смак моркви. Але найголовніший плюс – це користь страви!

ІНГРЕДІЄНТИ

На дві порції

  • манна крупа – 2 ст. л;
  • морква – 100 г;
  • молоко – 300 мл;
  • вода – 100 мл;
  • вершкове масло – 25 г;
  • сіль – 1/2 ч. л.

ГОТУЄМО

  1. Моркву наріжте тонкими шматочками і поставте варитись, наливши стільки води, щоб вона покривала всю моркву. Відваріть до м’якості та повної готовності. Злийте воду, залишивши 100 мл відвару. Пюрируйте моркву.
  2. Поставте відвар та молоко на вогонь, довівши до кипіння. Додайте при постійному помішуванні манну крупу. Потім додайте морквяне пюре і потім під кришкою 5-7 хвилин на повільному вогні. Додайте вершкове масло, сіль.

Подаємо манну кашу, прикрасивши свіжою зеленню.



Back to top button