Суспільство

Лосось на сковороді: рецепт

Рибні страви — це не тільки смачно, а й корисно. І цей тиждень ми присвятимо саме їм. І почнемо з простого, але смачного рецепту — лосось на сковороді. Це найлегший спосіб приготувати будь-яку червону рибу.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лосось – 300 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соняшникова олія – 7 мл

ГОТУЄМО

  1. Рибу попередньо розморозьте до кімнатної температури. Шкірку з неї не зчищайте, інакше готова риба розвалиться прямо на сковороді. Вимийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Розморожену рибу натріть сіллю та перцем. Багато солі та перцю не використовуйте, так як шматочок риби порівняно невеликий, ви легко зможете його пересолити або переперчити, тим самим зіпсувавши смак готової страви.
  3. Розріжте рибу на порційні шматочки бажаного розміру.
  4. На сковороду налийте олію і розігрійте її. Зробіть помірний вогонь та викладіть стейки. Стейки завтовшки 2 сантиметри смажать приблизно по 3-4 хвилини з кожної із сторін.


Back to top button