ДнепрОбщество

Анатолій Цуперяк: «До війни ми жили бурно та пафосно. Не цінили, що мали»

В ефірі програми «Простір свободи на D1» шеф-кухар Анатолій Цуперяк розповів про сьогодення на Закарпатті, про зірок та людей та про кулінарний бізнес в Україні.

Про сьогодення.

Я в Закарпатті, там де і був раніше. Як кажуть, де родився, там і знадобився. Чим можемо, допомагаємо. Всі, звісно, в напрузі. Всі в режимі очікування. Я свою допомогу не афішую, в соцмережі не виставляю. Мене вчили — права рука дає, ліва не знає. Може, це якось неправильно, але для мене це якось краще.

Про зірок та людей.

В мене є таке правило — будь прощє, і за тобою люди потягнуться. Зірки на небі, а ми, люди, на землі.

Про кулінарний бізнес в Україні.

Їсти робити — цим займатися треба із задоволенням. Якщо ти робиш сам в ресторані, дивишся за всім, то все буде успішно, та треба прикладати багато зусиль. Треба трудитися, щоб підняти і розкрутити свій заклад.

Щодо борщу, то він може бути об’єктом високої кухні. Україна буде славитися і борщем, і варениками, і навіть тушонкою у всьому світі.

Повну версію інтерв’ю дивіться тут.



Back to top button