Суспільство

Швидко та смачно: рецепт печива зі шматочками шоколаду

Цей рецепт підійде всім, хто не дуже любить замудрені рецепти, а бажає швидко та просто приготувати щось смачненьке.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Яйця — 2 шт;
  • Вершкове масло — 160 гр;
  • Цукор — 150 гр;
  • Ванільний цукор — 1 чайна ложка;
  • Борошно — 260 гр;
  • Розпушувач тіста — 1 чайна ложка;
  • Шоколад — плитка шоколаду за смаком, краще за все взяти чисто чорний або молочний.
  1. Масло перебиваємо з цукром, додаємо яйця, ванільний цукор, збиваємо.
  2. До борошна додаємо розпушувач, просіюємо, змішуємо з цукрово-масляною сумішшю.
  3. Шоколад слід подрібнити на маленькі шматочки, змішати з тістом.
  4. Формуйте тісто у силіконові формочки, або скористайтеся чашкою та робіть кругле печиво. Жодна форма вашого виробу ніяк не скажеться на смаку. Легче всього — розкатати маленькі шарики, а потім їх приплюснути долонею.
  5. Деко застеліть пергаментом, духовку розігрійте до 150 градусів, випікайте печиво 15 хвилин.

 



Back to top button